O KONFERENCI RAZPORED PREDAVATELJI NAVODILA PRIJAVA ORGANIZATORJI

 

Navodila za predavatelje

Predavanja bodo potekala v konferenčni dvorani Primula, Hotel Sotelia. Dvorana bo vidno označena. Predavateljem so na voljo grafoskop, računalnik s projektorjem in brezžični mikrofon. Organizatorji naprošamo predavatelje, da se držijo predvidene dolžine predavanj. Prav tako naprošamo predavatelje, da predvidijo 2 do 5-minutno diskusijo z vprašanji poslušalcev.

 

Navodila za predstavitev plakatov

Predstavitev plakatov bo v konferenčni dvorani Primula, Hotel Sotelia. Plakati naj bodo prilepljeni na stene in panoje na označenih mestih. Za pritrditev uporabite lepilni trak. Številka Vašega plakata je navedena v priponki, zabeležena pa bo tudi v programu srečanja, ki ga boste prejeli ob registraciji na dan srečanja. Velikost plakata je standardna, to je 0.9 m širine in 1.2 m višine. V primeru izjem se posvetujte z organizatorji. Prosimo, da plakate pripravite v slovenskem jeziku.
Prostor za namestitev plakatov bo pripravljen že navsezgodaj na dan srečanja, zato vas prosimo, da plakate namestite že takoj ob prihodu ali med kosilom. Za ogled plakatov je predviden čas med 17.20 in 19.00.

 

Navodila za registracijo udeležencev

Pisarna za registracijo udeležencev bo nameščena v preddverju hotela in bo vidno označena. Registracija bo možna v času od 9.00-9.25 ter v času odmorov in deloma kosila. Za tiste, ki boste uporabili konferenčni avtobus, bo registracija potekala kar na avtobusu. Organizatorji bomo imeli pripravljen seznam plačnikov, ki pa ne bo vseboval poznih plačil. Plačilo kotizacije je možno tudi ob registraciji.
Ob registraciji bo vsak udeleženec prejel priponko, ki bo omogočala dostop do restavracije hotela Sotelia in udeležbo pri skupnem kosilu in večerji. Brez priponke vstop v te prostore ne bo možen.

 

 

 

 

 

 

 

 

©2008 Matjaž